mandag 15. november 2010

Tre awarder og et lite spark til å skrive et blogginnlegg

Det er alltid koselig å motta ros og litt oppmerksomhet. Denne gangen har jeg fått ikke mindre enn 3 "Cherry on top award"! Det er Julie fra Julies bokbabbel, Rose-Marie med sin litteratur-og filmblogg, og Vib med bloggen My online library.

I den siste tiden har bokbloggen min lidd under strenge prioriteringer, der familie, egen helse og arbeid har vært satt i høysete, og både blogging og lesing har blitt litt så-som-så. Derfor er det ekstra koselig å vite at det fortsatt er medbloggere som setter pris på bloggen min og ikke har glemt meg!

Reglene er som følger:
1. Takk den du har mottatt prisen fra
2. Kopier prismerket til bloggen din
3. Fortell hvilke 3 forfattere du regner blant dine favoritter, og nevn en yndlingsbok per forfatter
4. Send prisen videre til 5 mottakere som du føler fortjener den.

Her er altså tre forfattere som jeg regner som mine favoritter:

1. Carl Frode Tiller. Ja, denne forfatteren unner jeg alle å stifte bekjentskap med! Jeg klarer ikke å plukke ut ei favorittbok, både Skråninga og Innsirkling 1 og Innsirkling 2 er fantastisk gode!

2. Amos Oz. Den Israelske forfatteren som jeg oppdaget ved en tilfeldighet, og takk og lov for det! Fantastisk fortellerstemme på denne mannen! Les gjerne Den svarte boksen.

3. Orson Scott Card. Amerikansk sci-fi-forfatter som har skrevet mange fabelaktig gode bøker om Ender. Den første boka, Ender`s game, er best, men de andre bøkene i serien er også veldig gode.


Over til den videre nomineringen......
Jeg synes det er mange flotte bokbloggere der ute. Alle de tre som har gitt meg awarden hadde jeg gjerne gitt utmerkelsen til, men siden dette ikke skal i retur men gå som en kjede videre så har jeg bestemt meg for følgende 5 feiende flotte bloggere:

Randi med bloggen Pervoluto
Ellen med bloggen Ellens tråd i veven
Stine med bloggen Stines notater
Forskning fryder
Knut med bloggen Vibrasjoner

10 kommentarer:

 1. Gratulerer med award :) Jeg har kun lest en av forfatterene på din liste og det er Orson Scott Card. Har ikke kommet lenger enn til første bok om Ender men den var knallgod.

  SvarSlett
 2. Takk, takk! Jeg trenger også et spark til å skrive blogginnlegg akkurat nå, det er bare tusen andre ting som bør gjøres først. Innsirkling I og II står forøvrig på ønskelista mi til jul (sammen med tid til å lese de... ;-) )

  SvarSlett
 3. Jeg har nettopp kjøpt innsirkling og venter på at innsirkling to skal komme i posten fra Aschehoug. Jeg hadde egentlig ingen planer om å lese disse bøkene, men etter dine engasjerende innlegg om dem må jeg nesten prøve meg =)

  Dessuten er det nok på tide å bli kvitt nynorskfobien!

  SvarSlett
 4. ja, dette har ført til at jeg plutselig er blitt kjent med nye blogger, takk Beatelill. Hva kan jeg gjøre for noe godt i retur? Oppføre meg pent?- e'kke så lett, nei-, kanskje jeg kunne bli mer aktiv på andres blogger, dere er jo så dyktige og finner så mange spennende saker!

  SvarSlett
 5. Takk for prisen :)Eg skal straks føre den vidare.

  SvarSlett
 6. Ladybug: Tips meg hvis du leser og blogger om flere av Ender-bøkene :) Blir spennende å lese hva du synes!

  Mbfjord: Værsågod, og vel fortjent award til deg! Jeg ønsker meg også mer tid i julegave ;) Tid til å lese og slappe av.

  Labben: Så flott at du skal lese Innsirkling! Gleder meg veldig til å lese hva du synes. Jeg ble forresten veldig positivt overraska over hvor lett det var å lese nynorsk med Tiller sitt språk! Det gikk som en lek!

  Knut: Hehe, du trenger ikke gjøre noe spesielt i retur :) Holder at du har sagt takk. Også var det jo spennende å høre at du oppdager andre bokblogger gjennom dette. Mitt håp var også at flere skulle oppdage din bokblogg, slik som jeg har gjort :)

  Ellen: Flott hvis du vil ta den videre, men som sagt ingen tvang :)Også liker jeg deg ekstra godt nå når du "bare" har gitt en 4-er til Knausgård (hihi)!

  SvarSlett
 7. Jeg har et spørsmål til deg, Beate: hvordan har du fått opp alle bokbloggene du følger på høyre side i bloggen din? Jeg vil også lage en slik oversikt, men vet ikke hvordan jeg får det til. ;-)

  SvarSlett
 8. Hei beate, Jeg syntes du har en kjempe flott blogg! Jeg har en blogg selv der jeg har skrevet en kort novelle. Jeg lurte på om du hadde lyst til å lese den? Kansje gi en tilbake melding? Blogg adressen er http://skrivespira.blogspot.com/

  SvarSlett
 9. Mange bokblogger som sier de liker Tiller for tiden. (Å, bare en liten obeservasjon.)

  SvarSlett
 10. Anonym: Tusen takk for skryt :) Det varmer i disse bloggtørke-tider! Jeg har dessverre ikke så stor kapasitet for tiden, så kan ikke love deg tilbakemelding på novellen din... men jeg skal se hva jeg får til når juleferien setter inn!

  Kathleen: Jeg oppdaget Tiller for et år siden og ble mektig imponert! Så all skryt han får er vel fortjent! :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails