onsdag 5. mai 2010

En av disse flotte bøkene kan nå bli din!

Har du lyst på ei bok? Det kan jo være kjekt å ha noe fint å lese nå når sommeren nærmer seg og man skal slappe av i sola.

Jeg gir nå bort 4 bøker.
Det du trenger å gjøre for å delta i trekningen om å motta en av disse bøkene er følgende:
 1. Legg igjen en kommentar på dette innlegget. 
 2. Skriv hvilken bok du ønsker deg. Det går an å ønske flere. 
 3. Link til bloggen din, eller opplys om hvordan jeg kan komme i kontakt med deg hvis du blir trukket ut.
 4. Nevn en annen bokblogg som du liker veldig godt og leser ofte, fortell hvorfor du liker nettopp denne bloggen (det går an å nevne min blogg, men det er absolutt ingen forutsetning for å bli trukket ut.)
Fredag 14. mai velger jeg ut de 4 beste besvarelsene, som hver får en av disse bøkene i posten:

Dag Solstad "17. roman"
Boka er helt ny, aldri lest. Hardcover.

Den forhenværende kemneren på Kongsberg, Bjørn Hansen, er for lengst sluppet ut av fengslet hvor han sonet en dom på 3 1/2 år for bl.a. forsikringssvindel, det er nesten femten år siden. Siden har han prøvd å gå under jorda, og forbli der, i stillhet, så godt det lar seg gjøre. Men nå står han på Sentralstasjonen i Oslo hvor han skal ta toget til en bestemt stasjonsby på Sørlandsbanen der sønnen hans forhåpentligvis står og venter på ham.

Chris Cleave "Little Bee"
HER kan du lese hva jeg synes om boka. Boka er i paperback, lest en gang.

Sarah og Anrew reiste på ferie til Nigeria for 2 år siden for å forsøke å berge forholdet sitt. Der møter de Little Bee og hennes søster som er på flukt fra soldatene som har utslettet landsbyen deres. Oppskakende ting skjer (hva som skjer får vi ikke vite før et godt stykke ut i boka), og livene til Sarah og Andrew blir aldri som før.

Trude Teige "Noen vet"
HER kan du lese hva jeg mener om boka. Boka er i hardcover, lest en gang.

Et eldre ektepar blir funnet drept på en gård i Asker. Kajsa Coren, politisk journalist i Kanal 4, blir sendt til åstedet. Egentlig arbeider hun med å avdekke en av velferdsstatens største skandaler etter krigen: Omsorgssvikt og overgrep mot barn på barnehjem og spesialskoler. Hun sitter på informasjon som tyder på at sannheten om alle overgrepene langt fra er kommet frem. Litt etter litt begynner Kajsa å forstå at det er en sammenheng mellom drapet på ekteparet og barnehjemsskandalen, og hun føler at hun er på sporet av et skup. Samtidig befinner drapsmannen seg mye nærmere enn hun aner.

 Heidi Halvorsen "I sin hånd"
HER leser du hva jeg mener om boka. Forøvrig er boka signert av forfatteren.

Det er en krimbok og handler om fotballproffen Johnny som bor i England sammen med sin vakre samboer Monika. En en dag brister idyllen når Monikas venninne Renate forteller at hun har fått barn, og barnets far er Johnny. Monika reiser fra Johnny, og han forsøker fortvilet å ornde opp i dette. I tillegg dukker det opp hendelser som virvler opp gamle skjelett fra Johnnys fortid. Vi får også møte morderen og får innblikk i hvordan hun tenker og hva hun har gjennomgått. Boken starter med å fortelle hvordan hun som liten jente ble seksuelt misbrukt av faren. En dag dør han liggende oppå henne, og den lille jenta er i sjokk og tror hun har drept faren sin. Med andre ord, sterk lesning allerede fra den første siden.

Høres dette fristende ut? Sleng inn en kommentar da vel!
Jeg blir også veldig glad hvis du sprer det glade budskap på bloggen din.
 

37 kommentarer:

 1. Vinner jeg din så vinne du min
  (neida jeg bare tuller hehe).

  Jeg ønsker meg Trude Teige.
  Bloggen jeg anbefaler er http://www.dyden.no, ingen bokblogg men et must for alle som ligger realiy-tv og slapstick humor, fantastiske episodereferat fra Paradise Hotel
  (er det banning i kirka og nevne Parradais på en bokblogg?? :-)

  Ahh så nettopp at det måtte være en bokblogg.
  Da velger jeg http://lillesster.blogspot.com/, fordi hun nettopp har gitt ut en bok, diktsamling, og trenger litt ekstra blest :-)

  SvarSlett
 2. 1. Så arti med konkurranse! Akkurat det man trenger i eksamensstria ;)
  2. Jeg ønsker meg boken til Dag Solstad, fordi jeg har likt de andre bøkene jeg har lest av ham.
  3. Min blogg er http://tulleskjura.blogspot.com
  4. Jeg liker mange bokbloggger, men en av mine topp tre er nok bloggen til Migrating Cocnuts (http://labben.blogspot.com), mye pga det fantastiske headerbildet hennes som jeg er SÅ forelsket i ;) Hehe.. Og så skriver hun bra og variert :)

  Ha en fin dag :)

  SvarSlett
 3. Hei,
  skulle gjerne hatt boka til Heidi Halvorsen:-)

  Men det er ikke først og fremst derfor jeg er innom. www.litteraturivestfold skal begynne å anmelde bøker skrevet av forfattere i Vestfold. Hvis det er noe du har lyst til å bli med på, og vite mer om, så ta kontakt på myriams - at - online.no

  Vennlig hilsen
  Myriam H. Bjerkli
  www.litteraturivestfold.no

  SvarSlett
 4. Hei,

  Og takk for at du gjorde meg oppmerksom på bloggen din. Finfin med mange gode tips.

  Mange bokblogger leses med stor glede, men de som leses hyppigst er kanskje følgende tre:
  - Jeg leser (http://jegleser.blogspot.com/) Fokuserer bredt og har svært reflekterte innlegg.
  - Bokdama (http://bokdama.blogspot.com/) Gir tips om nyheter, forteller litt om bransjen - og så kjenner jeg skribenten :)
  - bokmerker.org (http://bokmerker.org/) Svært aktive bloggere, som skriver godt og varierer tema slik at de alltid evner å fange min interesse.

  Hva gjelder bokønske ville selvfølgelig Solstads bok være en kjærkommen tilvekst til biblioteket mitt. Liker fyren godt, gitt :)

  SvarSlett
 5. Konkurranser liker vi! :)

  Jeg kunne tenkt meg Solstad-boka, den høres slettes ikke verst ut.

  Selv kan jeg finnes på www.mbfjord.wordpress.com. Jeg kan helt ærlig ikke påstå at det er den beste bokbloggen jeg vet om, man har da tross alt litt selvinnsikt, så derfor vil jeg gjerne anbefale bokmerker.org som jeg synes er veldig bra og ellikkensbokhylle.blogspot.com som jeg setter stor pris på.

  Jeg skal lenke til konkurransen din i kveld, for akkurat nå har jeg strengt tatt hendene fulle med ungeflokken...

  SvarSlett
 6. Jeg melder meg ikke på loddtrekninge, for jeg har så mange uleste bøker selv. Men jeg synes det er en fin anledning til å minne om den verdensomspennende http://www.bookcrossing.com
  Morsom idé: Man legger igjen en bok på trikkesetet eller parkbenken eller hvor som helst, med en hilsen og oppfordring om å "glemme igjen" boka til glede for andre når den er ferdiglest.

  SvarSlett
 7. Hei Beatelill,
  for et godt tiltak. En idé som jeg også kan teste ut, kanskje. Man trenger jo ikke spare på alle bøkene man kjøper/får.

  Min blogg er denne: http://www.mette-mor.blogspot.com/
  Den har både små bokanmeldelser og petitbetrakninger om livet.

  En bokblogg jeg syns er bra er
  http://solgunnsin.blogspot.com/

  Og en annen bra blogg er denne:
  http://knirk.wordpress.com/

  Jeg ønsker meg Solstads bok om jeg skulle bli trukket ut.

  :-D

  SvarSlett
 8. Jeg ønsker meg Dag Solstads roman.

  Når det gjelder hvilken bokblogg jeg vil nevne, så er det nok din jeg vil fremheve, for det var den som åpnet døren for meg til mange av de bokbloggene jeg nå besøker jevnlig. Før det var jeg ikke klar over hvor mange som faktisk blogger om bøker, og gjennom alle disse bloggene har jeg fått tips om bøker jeg ellers ikke hadde valgt meg ut, men som jeg har fått glede av. Nå setter jeg også pris på bloggen din i seg selv, og ikke bare som "døråpner", men også fordi du skriver om veldig forskjellige bøker.

  Det finnes mange andre jeg liker, men kan jo nevne http://bokelsker.wordpress.com.

  Meg finner du på erkjennelser.com

  SvarSlett
 9. Hei! Jeg har de fleste av disse bøkene og trenger ikke være med på loddtrekningen, men vil gjerne også trekke frem at du er en av hovedgrunnene til at jeg har oppdaget flere av disse kjekke bokbloggene. Du er rask med å legge de til lista di, du kommenterer hyppig på andres innlegg og har i tillegg en finfin blogg selv:)

  SvarSlett
 10. Etter å ha lest din flotte bokanmeldelse, tenker jeg at denne boka bare MÅ jeg lese! Jeg elsker bøker som åpner horisonten min og får meg til å bli et klokere menneske. Takk for tipset!

  SvarSlett
 11. Hei!

  Jeg kunne tenke meg "Little bee", fordi den boken virker som en type bok jeg ville ha likt.

  Bloggen min er www.fannyyk.blogspot.com

  Jeg leser mange, mange, mange blogger, men dette er faktisk den eneste bokbloggen som jeg leser, tro det eller ei.

  Kos deg videre! :D

  SvarSlett
 12. Dette vil jeg være med på, så klart. :)

  - Jeg kunne tenke meg enten "Noen vet" eller "i sin hånd"

  - Jeg synes det er veldig vanskelig å plukke ut bare en bokblogger, men jeg har nylig oppdaget en jeg liker veldig godt: http://ellikkensbokhylle.blogspot.com/ . Jeg synes hun skriver veldig gode og reflekterte anmeldelser, og utifra litt kommentarer frem og tilbake virker bloggeren selv som en utrolig hyggelig og festlig person. Sånt setter jeg pris på.

  - Jeg vil også trekke frem din blogg (bloggen din var blant de første bokbloggene jeg begynte å lese, og jeg har også funnet utrolig mange andre bloggere gjennom din), samt http://tulleskjura.blogspot.com/ og http://lesmye.blogspot.com/

  - Lykke til, folkens!

  SvarSlett
 13. Jeg vil ikke være med i loddtrekningen, jeg ville bare stikke innom og si: For en ypperlig idé, dette!

  SvarSlett
 14. Jeg vil også være med :)

  Min blogg finner du på labbens.blogspot.com

  Det er ikke mangel på gode bokblogger, men den jeg vil trekke frem er Julie sin (http://bokelsker.wordpress.com/). Hun begynte å skrive bokblogg nøyaktig samme dag som meg, og jeg har lest den siden starten (nesten). Hun er dyktig når det gjelder å fremheve egne meninger om bøkene som blir nevnt i bloggen, og jeg får som regel lyst til å lese bøkene hun skriver positivt om. Layouten er behagelig og innleggene er godt skrevet og interessante.

  Jeg har lyst på Noen Vet eller I Sin Hånd =)

  SvarSlett
 15. 1. Så bra idé med konkurranse! Godt utvalgte bøker er det også :) Bra initiativ!

  2. Jeg ønsker meg boken til Solstad. Jeg har faktisk aldri lest noe Solstad, han er en av disse forfatterne jeg beundrer litt på avstand, og lurer på om jeg kommer til å like eller ikke. Jeg både gleder og gruer meg til å lese noe han har skevet - det er dette med å sprekke en boble. Spennende!

  3. Bloggen min finner du på http://christinebonnegolt.wordpress.com

  4. Min favoritt i bokbloggverdenen er bokmerker.org. I tillegg til å skrive gode, velskrevne og oversiktlige innlegg, er det jeg liker aller best ved dem at de alltid trekker frem ting jeg ikke hadde kommet over andre steder. Hver eneste dag kan jeg lese noe der jeg måtte klart meg uten hvis jeg ikke hadde fulgt dem, og de utvider horisonten min støtt og stadig.

  I tillegg liker jeg Ord om annet (http://ordomannet.blogspot.com), som alltid leverer velskrevne, interessante tanker om bøker jeg ikke vanligvis ville ha plukket opp selv. De er litt i utkanten av interessefeltet mitt, men måten hun skriver om dem på gjør at jeg plukker dem opp selv likevel.

  SvarSlett
 16. Hei, så gøy med Give Away:-)

  Jeg ønsker meg "Little Bee" hvis jeg blir heldig vinner. Det høres ut som en bok verdt å lese, dog kanskje vel opprivende for en småbarnsmamma ... jeg tar sjansen:)

  Jeg vil gjerne anbefale en ganske ny bokblogg, som jeg synes fortjener oppmerksomhet. Det er Elikkens bokhylle, og du finner den her: http://ellikkensbokhylle.blogspot.com/

  Ønsker deg en fortsatt fin dag, Beatelill!

  Klem fra Mammadamen

  SvarSlett
 17. Heisann,

  det har jeg aldri tenkt på, å gi bort bøker på denne måten, men det var i grunnen ganske smart. Skulle jeg være så heldig å vinne så ønsker jeg meg "Noen vet" eller "Little Bee"

  Min blogg er www.groskrosverden.blogspot.com og jeg skriver om bøker, filmer, håndarbeid - en slags salig blanding av litt forskjellig.

  Bokblogger jeg leser fast er www.solgunnsin.blogspot.com og www.knirk.wordpress.com og www.stinema.blogspot.com

  God helg :-)

  SvarSlett
 18. Hei Beatelill.

  Morsomt tiltak og spennende bøker du gir bort:-)

  Ønsker Solstads bok om jeg skulle være heldig.
  Bloggen min er "Vibekebloggen"
  Jeg har to blogger jeg "må" innom for å lese bokanmeldelser, og som jeg liker best; og det er "Solgunnsin.blogspot.com" og din; "Beatelill.blogspot.com"

  Ha en fin dag, og lykke til med konkuransen.
  Vibeke

  SvarSlett
 19. Selvfølgelig vil jeg være med på slike festligheter - hvem sier vel nei til konkurranser!?
  Hvilken av bøkene jeg ønsker meg.. Overrask meg om jeg kommer så langt!

  I all hovedsak er jeg egentlig veldig imponert over norske bokblogger generelt (og merker konkurransen!), men en jeg titter innom støtt og stadig og leser største parten av, er nok Bokdama (http://bokdama.blogspot.com/). Hun skriver godt, hun skriver om aktuelle ting og ja, jeg har sansen for både språket og innholdet!!

  Titt gjerne innom min blogg ;)

  SvarSlett
 20. Kunne tenkt meg "Noen vet". En typisk bok som jeg kommer til å grave meg ned i :)

  Leser veldig mange blogger, men dette er den første bokbloggen jeg har besøkt.

  Tanita89@hotmail.com

  SvarSlett
 21. Kunne tenkt meg "Noen vet". En typisk bok som jeg kommer til å grave meg ned i :)

  Leser veldig mange blogger, men dette er den første bokbloggen jeg har lest.

  Tanita89@hotmail.com

  SvarSlett
 22. Fin, fin ide!! :-)
  Jeg har veldig lyst på Little bee, og av bokblogger er din i særklasse og My online library, de jeg bare må innom... :-) Meg finner du! :-))

  SvarSlett
 23. Åh, den "Little Bee" har jeg veldig, veldig lyst til å lese!
  Men har ikke lest verken Halvorsen eller Teige sine bøker.
  Marihøne sin bokblogg liker jeg godt, mange flotte tips om barnebøker. http://maren.bokklubben.no/

  SvarSlett
 24. Hei!

  Kunne faktisk tenke meg alle, jeg... Hehe.

  Og er det nå jeg skal nevne bloggen din? ;-D Kanskje du ikke har behvor for dét... Men det finnes mange bra bokblogger! Skal jeg nevne én, må det nok akkurat i dag bli Aina Basso sin:
  http://ainabasso.blogspot.com/
  Felles for de bokbloggene jeg liker ekstra godt er at de har godt språk og variert innhold. Mer enn bare "nå har jeg lest denne boka, og den likte jeg/likte jeg ikke". Hm... Håper du skjøner hva jeg mener.

  Ellers vet du jo hvordan du finner meg, om ikke annet ligger det en e-postadresse på bloggen min.

  SvarSlett
 25. Heidi: nevner du min blogg som en av de du må innom?? Så utrolig koselig!! :)

  Beate: jeg kunne tenke meg Dag Solstad. Har ikke lest noe av han før, men har alltid hatt lyst til å prøve meg.
  Jeg følger en haug med bokblogger (din også så klart) og klikker meg innom alle jevnlig. Jeg tror at vi leser mye av de samme bloggene, så da anbefaler jeg en som du kanskje ikke følger enda: http://akademiblogg.wordpress.com/. Kanskje liker du den, kanskje ikke.

  God søndag!

  SvarSlett
 26. SV: Jeg ble litt skuffet over filmen, men sånn er det gjerne når man har lest boka først. Synes du skal gi boka en sjanse også :)

  SvarSlett
 27. Så flott med bokkonkurranse! Det liker vi.

  Jeg kunne godt tenke meg både Dag Solstads 17.roman, og Little Bee, jeg. Klarer ikke bestemme meg!

  Jeg blogger på http://sigridpanama.blogg.no/.

  En bokblogg jeg liker godt er Knirk, http://knirk.wordpress.com/. Hun skriver godt, og får meg ofte til å ville lese bøkene hun skriver om. Hun skriver også en del om fantasy, som er en av mine favorittsjangere.

  Ha en flott dag!

  SvarSlett
 28. Flott tiltak! Jeg har alt for mange uleste bøker til at jeg vil være med i trekninga, men jeg kan jo benytte anledningen til å takke deg for at du er så utrolig positiv og hyggelig når du kommenterer på bloggen min :-). Og så følger jeg spent med på hvem som blir de heldige!

  SvarSlett
 29. Dette blir spennende. Jeg har ikke akkurat vinnerlykke, men kanskje denne gangen .....
  Bloggen min finner du her: http://bokbloggenmin.blogspot.com/
  Det finnes så mange gode bokblogger som jeg liker å lese, som f.eks. din. Men denne gangen vil jeg trekke fram Karin sin:
  http://karinleser.blogspot.com/

  Ellers ønsker jeg meg Dag Solstad sin bok. Den har jeg ikke fått lest ennå.

  Kul konkurranse, Beate.

  SvarSlett
 30. Jeg ønsker meg "Little Bee", den har jeg hørt veldig mye bra om, og den er en av ytterst få romaner det har vært elever og spurt etter før vi fikk den (elevene mine leser dessverre ikke så mye som jeg syntes de burde...)

  En bokblogg jeg leser mye og er glad for at jeg oppdaget, er svenske Bokhora. De er fem som driver den sammen, så det oppdateres som regel flere ganger daglig og dekker et bredt spekter av bøker og meninger. De holder meg oppdatert på svenske bøker som ikke har kommer på norsk (ennå) og gir et utenfra-blikk på en del norske bøker, i tillegg til at mye av de utenlandske de skriver om ofte er like aktuelle i Norge. De skriver også en del om ungdomsbøker -en stor fordel som meg som jobber i vgs. Dessuten er de stort sett gode på balansen mellom privatliv og litteratur.

  SvarSlett
 31. Oj! Tenk så sløvt av meg at jeg ikke har fått med meg dette innlegget tidligere. Kjempefint opplegg Beate!
  Jeg tenker at jeg bare skryter litt av deg og lar noen andre få bøker;-). Litt for god tilgang der jeg kommer fra vettu...

  SvarSlett
 32. 1. Håkei! Eit lite avbrekk i all jobbinga og lesinga :)
  2. Eg ynskjer meg "17. roman" og "Little Bee"
  3. Min blogg er Ellens tråd i veven
  4. Det er mange gode, men eg likar LeseListaMi då ho les omtrent dei same bøkene som meg.

  SvarSlett
 33. Jeg vil gjerne være med og ønsker meg Little Bee hvis jeg biir den heldige vinneren.

  Vanskelig å plukke ut en bokblogg. Jeg vil nevne en bok blogg som ingen andre har nevnt. Den blir ikke oppdatert kjempeofte. Men alikevel en helt fantastisk bokblogg. Det er http://jekasbookreviews.blogspot.com/. Det som er fantastisk er det vakre og særegnet språket og beskrivelsene som gjør at du ser på bøker på en litt annen måte enn hos andre bokbloggere. Et eksempel er dette blogginnlegget http://jekasbookreviews.blogspot.com/2009/11/en-sjel-et-menneske-en-bok-whole-new.html . Så det er ikke rart at man får lyst være bok denne bloggeren skriver om.

  Jeg blir til å skrive et blogg innlegg om din konkurranse på bloggen min. Så bare ta en titt innom for å se!

  SvarSlett
 34. Så allright gjort av deg å gi bort bøkene dine :)
  Kunne tenkt meg "Noen vet" eller "i sin hånd", klarer ikkje heilt å bestemma meg ^^

  Syns Pia skriver bra om bøker her: http://pia-v.blogspot.com/ Ung og frisk lita frøken. Slikt kan ein lika :)

  Og sidan me fyrst er inne på det, så kan eg godt tilrå Gietlitevink-Maren som blogger her: www.gietlitevink.blogspot.com ingen bokblogg, men fanden den jenta kan skrive! Det same gjeld forøvrig òg for "Slike jenter" her: http://slikejenter.wordpress.com/

  Definitivt verdt å sjekka ut, dersom ein er på jakt etter god lesning :) Tekst er heldivis bra ander stader enn i bøkene, òg :)

  SvarSlett
 35. Så morro, dette kan jeg da ikke gå glipp av. Jeg ønsker meg :Litle bee.
  Og liker godthttp://minbokhylle.blogspot.com/
  Bøker gir livet en ekstra grunn til å leve!
  Mvh Kate

  SvarSlett
 36. Hei, så gøy med konkurranse. Jeg ønsker med 17. Roman eller Little Bee, men de andre er heller ikke å forakte:-) Bloggen min er www.biblblogg.blogspot.com. Det er så mange gode blogger, men en av de jeg liker best er bloggen Underhold meg: http://gronneskoger.blogspot.com/ fordi jeg får mange gode tips derfra om bøker som ikke så mange andre skriver om. I tillegg har hun mange morsomme konkurranser:-)

  SvarSlett
 37. Hei alle sammen, jeg heter Aisha Sadat, jeg er gift i 20 år med mannen min, og vi har to sønner, eldste en 16 år og yngre er 11 år. Mannen min elsket meg veldig, men det ble til et punkt da han engasjerte seg i en affære med en kvinne som er hennes kollega. Jeg har aldri forestilt meg det, men på en eller annen måte endret holdningen hans til meg og barn seg, den sene han kom fra jobb fikk meg til å tenke over saken. Selv på mitt 20-års bryllupsdag i mars holder jeg meg borte fra sex da vi lover å gjøre det på bryllupet jubileumsdag, 15 dager før bryllupsdagen, tilsto han at ja, han hadde sex med sin kollega.
  Han brakte henne i sengen min da jeg var ute på jobb, det betyr at følelsene mine var helt ubrukelige for ham, min mentale tilstand er full av kvaler, jeg tror jeg ikke kan glemme og gjenopprette smertene, denne kvinnen hadde full kontroll over henne og jeg har aldri ønsket å gjøre det med vold, hun vil vinne over meg når hun er skilt, hun sa at hun var sjalu på forholdet vårt, og hun vil ødelegge meg ved å ta mannen min. Jeg måtte diskutere det med en venn som ba meg finne en god stavebeslag, for det første trodde jeg aldri på denne cast-rettskrivningen, men jeg må prøve den før jeg kom over PROFET NOSA UGO-e-posten på internett om hvordan han har hjulpet så mange mennesker med å få eksen tilbake og hjelpe til med å fikse forholdet og gjøre folk glade i forholdet og noen andre historier om åndelig sykdom og mer.
  Jeg forklarte situasjonen min for ham, og han hjalp meg med å utføre noen bønner, noen urter og røtter og et lite offer som jeg gjorde, og i løpet av 7 dager kom han tilbake for å be om unnskyldning, og det var bare et mirakel for meg. Jeg er glad i dag at han hjalp meg, og jeg kan stolt si at mannen min nå er med meg igjen og at han nå er forelsket i meg som aldri før.
  Trenger du hjelp i forholdet ditt som å få tilbake mannen din, kona, kjæresten, kjæresten, vinne i lotterier, urtemedisin mot sykdom, HIV, kjønnssykdommer, astma, leddgikt, feber, hjerneslag eller noen form for sykdom, åndelig problem , Jobfremmelse, seere som leser innlegget mitt som trenger hjelp til livsutfordringer, bør kontakte PROPHET NOSA UGO, og du vil være glad for at du gjorde det.

  E-post: karnataka.temple@gmail.com
  WhatsApp: +34631686040

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails