søndag 30. oktober 2011

Har jeg noen lesere igjen?

Etter å ha grovt forsømt bloggen min i flere måneder, så lurer jeg jo på om jeg fortsatt har lesere igjen. Det å starte opp på et masterstudium har ikke akkurat vært produktivt for bloggingen min, men gud så gøy det har vært å studere! Har storkosa meg med 6 uker fulltidsstudier i den vakre Tromsø by, møtt mange flotte, kloke og inspirerende mennesker, og fått mange nye tanker. Det er 8 år siden sist jeg studerte, og i høst har jeg virkelig merket hvor mye jeg har savnet det!

I tillegg til studiene har jeg også gjennomgått noe som jeg i utgangspunktet ikke tenkte å dele med dere lesere. Men jeg har bestemt meg for å gjøre det allikevel. Det er ikke noe som kommer til å prege bloggen min i noen grad, men det er noe som har hatt og vil fortsette å ha en stor innvirkning på hele livet mitt...... Jeg gjennomgikk en gastric bypass-operasjon den 3. oktober. Jeg har ellers vært åpen og fortalt om dette til familie, venner og bekjente, og har stort sett fått bare positive tilbakemeldinger. Jeg har stor tro på å være åpen og ærlig om dette, og derfor tenkte jeg også å dele dette med dere som leser bloggen min.

Vil også si at alt går bra med meg etter operasjonen, og jeg anger absolutt ikke! Jeg har allerede merket så mange positive virkninger etter operasjonen at jeg er helt overveldet. Men det krever selvsagt en del tid og planlegging å få i meg 6 måltider om dagen, som skal spises sakte. Så der er den andre forklaringen på hvorfor bloggen min har blitt forsømt i hele høst.

Men nå har jeg altså levert eksamen, og begynner ellers å få bedre tid og overskudd, så dermed annonserer jeg min tilbakekomst til aktiv bokblogging! Jeg gleder meg!

24 kommentarer:

 1. Jeg er hvertfall her! :-)

  Det hørtes spennende ut med både eksamen og operasjon. Jeg håper begge deler går veldig bra! Og så ser jeg frem til å lese nye innlegg på bloggen din!

  SvarSlett
 2. Velkommen tilbake.
  Aner egentlig ikke hva en slik operasjon går ut på, men det høres jo ut som det var en suksess
  , og da er jo alt godt -)
  Regner med eksamen gikk like bra!

  SvarSlett
 3. Hei

  Jeg er ny leser og gleder meg til å følge deg videre:-)

  SvarSlett
 4. Hei Beate, jeg leser det fortsatt. Lykke til videre med studier og med omlegging av spisevaner ol eller operasjon. :-)

  SvarSlett
 5. Som jeg sa til deg sist vi traff på hverandre: Jeg leser bloggen din fortsatt!

  Er glad operasjonen gikk fint! Og hvis du allerede merker positive utslag, så er jo det supert!

  SvarSlett
 6. Hei Beate, jeg leser også bloggen din. Sier som de andre over her lykke til med studier og omlegging av spisevaner.

  :-)

  SvarSlett
 7. Hei! Jeg trur alle venter på deg, heier på deg og ønsker deg velkommen tilbake! Klapp på skuldra til deg som tar sjansen og står på :O)

  SvarSlett
 8. Så utrolig hyggelig å ha deg tilbake, Beate :) Flott å høre at du trives som student.

  Du er veldig tøff som forteller om operasjonen, jeg har tro på åpenhet så det syntes jeg er fint. En jente jeg kjenner har gått igjennom samme operasjon og blogger om det på en blogg hun har kalt absoluttfeit. Ønsker deg lykke til i tiden fremover :)

  SvarSlett
 9. Det er klart du fortsatt har lesere. Gleder meg til å lese bloggen din igjen:-) Lykke til med studier og operasjon.

  SvarSlett
 10. Jeg leser bloggen din og hygger meg med den! Tøft at du har kastet deg på studier igjen!! Lykke til med det og med operasjonen!! Og med bloggingen selvfølgelig ;-)

  SvarSlett
 11. Kjekt å ha deg tilbake. Eg tok ein liknande operasjon for ei år sidan og har ikkje angra eit sekund, så lykke til :-)

  SvarSlett
 12. Så koselige tilbakemeldinger :) Føler meg veldig velkommen tilbake, og det kjennes kjempegodt ut! ...og motivasjonen til å blogge og lese er nå på topp! Store klemmer til dere :)

  SvarSlett
 13. Gleder meg til neste gang du tar deg en Altatur - da blir det skravlings :-)

  SvarSlett
 14. Velkommen tilbake - du dukker heldigvis opp i rss-leseren min selv om du har vært borte litt!

  SvarSlett
 15. Jeg leser deg også fortsatt :) Gleder meg til flere innlegg fra deg!

  SvarSlett
 16. Jeg har savnet innleggene dine, Beate - men nå skjønner jeg godt hvorfor bloggen har kommet i andre rekke! Kjempespennende nyheter - håper virkelig du får et nytt og bedre liv etter operasjonen - lykke til videre!

  SvarSlett
 17. Velkommen tilbake! Jeg gleder meg til å lese nye innlegg fra deg, bokbloggverden har ikke vært den samme uten deg:-)

  SvarSlett
 18. Jeg er også her:) Velkommen tilbake!

  SvarSlett
 19. Henger meg på her; Velkommen tilbake!

  SvarSlett
 20. Jeg er her! Følger med på om det ikke kommer noen nye blogginnlegg likevel. ;-)

  SvarSlett
 21. Velkommen tilbake og gleder meg til å lese nye innlegg! Håper alt fortsetter å gå bra etter operasjonen din:-))

  SvarSlett
 22. Wow! Jeg er overveldet av alle de fine tilbakemeldingene. Vil bare si at jeg har savnet dere og bokbloggverden!

  SvarSlett
 23. Velkommen tilbake! Så hyggelig, gleder meg til å lese nye innlegg.

  Og; gratulerer med stor og tøff avgjørelse om gastric bypass. Kjenner noen som har tatt en slik operasjon, og som har fått et helt nytt liv etterpå. De angrer ikke de heller!

  SvarSlett
 24. Det var veldig kjekt å sjå innlegg frå deg igjen, i readeren min. Eg er framleis innom og eg les framleis det du skriv.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails