mandag 9. august 2010

Jippi! Tiller kommer med ny bok!

Endelig kommer bok nummer to i serien om David som har mistet hukommelsen. "Innsirkling" het den første boka som overrasket meg stort! Det var ei annerledes og spennende bok. HER kan du lese mer om hvilke inntrykk jeg satt igjen med etter å ha lest denne flotte boka. Jeg skrev blant annet dette om "Innsirkling":

"Jeg synes store deler av boka er fantastisk god! Tiller er en mester i å beskrive mellommenneskelige forhold og de vanskelighetene og misforståelsene som kan oppstå". 

Carl Frode Tiller har brukt 3 år på oppfølgeren til "Innsirkling" og nå melder han på sin hjemmeside at bok nummer 2 kommer til høsten. NA skriver i sin nettutgave at boka forhåpentligvis er klar for utgivelse den 18. oktober. 

Carl Frode røper dette om handlingen i bok nummer to:
Nå er det Davids oppvekst på Otterøya og deretter Namsos på 70- og 80-tallet som står i fokus. Likevel er ikke dette en beskrivelse av Otterøya, det er et bilde av hele Norge. Samfunnsklasser og geografi spiller avgjørende roller i fortellerpersonenes liv.
– Den første er Ole, som fortsatt bor på Otterøya og driver fiskeoppdrett. Nummer to er Tom Roger, en sosialklient som ble kjent med David da han kom flyttende til Namsos. Paula er ei gammel dame som bor på Otterøy bo- og servicesenter. Hun var god venninne med mora til David, og kan nøste opp i en del angående Davids far.
– Disse historiene vil gi mye innblikk i de to tiårene, og være med på å kaste nytt lys på det som allerede har blitt fortalt om David, tror Tiller

Du kan lese mer fra artikkelen i NA HER

JIPPI! JEG GLEDER MEG!

7 kommentarer:

 1. Dette blir spennende! Takk for informasjonen! Tror jeg skal lese "Innsirkling" igjen en gang til før oppfølgeren kommer.

  SvarSlett
 2. Ja, jeg vurderer også å lese "Innsirkling" en gang til før den nye boka kommer :)

  SvarSlett
 3. Hei. Det var en hyggelig melding på mandagsmorgen. Jeg er også svært begeistra for Carl Frode Tiller. Syns han skriver fantastisk gode bøker. Gleder meg! - og takk for tipset.

  SvarSlett
 4. JEEI! Gleder meg!
  Og så skriver han jo på nynorsk - et vakkert skriftspråk som jeg bare blir mer og mer glad i!

  SvarSlett
 5. Liv: Ja vi har god smak, hehe :)
  Blomsterpiken: Jeg var først litt skeptisk til å lese nynorsk da jeg begynte på "Innsirkling", men det fungerte veldig fint! Jeg ble positivt overraska over hvor lett det var å lese nynorsk.

  SvarSlett
 6. Jippi! Eg gleder meg.

  (Også gleder det meg å sjå at de klarer lese nynorsk).

  SvarSlett
 7. Bai: Hehe, ja å lese nynorsk går helt fint. Det er straks verre hvis jeg må skrive nynorsk selv :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails