Hvem er Beate?

Jeg er altså en bokblogger! Men det har du vel allerede oppdaget? Jeg heter Beate, er 39 år og bor i Hammerfest i det kalde og vakre Finnmark. Her har jeg hus, mann, stebarn, jobb, venner, bil og alle de andre tingene man normalt har. Jeg har også mange bøker. Det jeg mangler er ei bokhylle eller tre.

Hva gir meg retten til å opprette en egen bokblogg; skrive og ha meninger om bøker? Vel... like mye rett som alle andre har til å si sine meninger, tenker jeg. Men jeg må bare først som sist advare deg..... jeg har ingen ekstra kunnskaper om bøker eller litteratur. Har ingen utdanning i emnet, tvert imot er jeg utdannet psykiatrisk sykepleier.

Men det jeg har er interesse for å lese bøker. All slags bøker, egentlig! Det er ingen sjangre jeg foreløpig har utelukka, selv om jeg kanskje leser mest romaner og ikke fullt så mange vampyr-bøker. Jeg liker også å skrive, men drømmen om å bli forfatter vil nok bare forbli en drøm. Derfor har jeg egentlig kombinert to av mine store interesser ved å opprette denne bloggen: lese bøker og skrive!

Når jeg blogger om bøker, så er jeg påpasselig med å ikke kalle det for bokanmeldelser. For jeg anmelder ikke bøker, jeg forteller hva jeg synes om boka. Det er nemlig en forskjell.

Lurer du på hva mine favorittbøker er, så se denne linken:
http://beatelill.blogspot.com/p/mine-favorittbker.html

Vel.... det er en tredje grunn til at jeg skriver en bokblogg. Jeg liker veldig godt at nettopp DU leser og kommenterer det jeg har skrevet. Vær gjerne uenig, kom med konstruktiv kritikk eller ros, eller bare fortell hva du tenker. Det setter jeg veldig stor pris på! Har du ikke lyst til å kommentere i selve innlegget så kan du gjerne sende meg en mail: beatelill@gmail.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails