torsdag 16. juni 2011

Boktema hos Anette; Min favorittbok på M


Det er torsdag, og tid for boktema hos Anette, favorittbøker fra A til Å. Her ser du listen over favorittbøkene mine så langt:


Nå er vi kommet til bokstaven M, og denne gangen har jeg valgt ei bok jeg leste tidligere i vinter. Norsk debutant! Boka heter "Mellom oss" og er skrevet av Ruth Lillegraven.


Denne boka har alt: en svært fengende historie som gjør at du ikke vil klare å legge boka fra deg, et fortryllende vakkert språk, spennende karakterer, uventede hendelser og rom for ettertanke. Den har til og med en slags "happy ending". Jeg likte slutten veldig godt, selv om jeg har sett at andre synes slutten kan bli litt for enkel. Dette er rett og slett ei bok jeg veldig gjerne ønsker at jeg kunne ha skrevet!

Bli med i utfordringen du også... bare klikk deg inn til Anettes blogg så kan du også delta. 

5 kommentarer:

 1. Så flott innlegg med oversikt over alle favorittbøkene til nå! Godt valg på bokstaven M er det også :) Klem fra Anette :)

  SvarSlett
 2. Jeg synes alltid det er litt ergerlig når andre har snappet opp en idé som gjerne skulle skrevet selv ;)

  SvarSlett
 3. Høres ut som en bok jeg vil kose meg med,
  takk for godt lesertips :)

  SvarSlett
 4. Du har god smak, Beate! I hvert fall nokså sammenfallende med min;-) Hvilket er flott, men dessverre lover dårlig for Lisa Genovas "Left Neglected"...

  SvarSlett
 5. Heksa: Hehe ja ikke sant... Men jeg har andre historier på lager, må bare passe på at de ikke blir tatt ;)

  Line: Takk i lige måde, du! Men det KAN jo fortsatt hende at du vil like Left Neglected. Den var ikke dårlig.... bare ikke så veldig god heller :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails