tirsdag 26. april 2011

Årets påskelektyre

Jepp, da er årets påske overstått! Jeg har kosa meg, men som alltid var ferien aaaalt for kort. I påsken har det vært mye familiesammenkomster, men jeg har rukket å lest et par bøker (blogginnlegg om bøkene kommer snart).

Ei bok jeg har gledet meg til lenge, og som jeg bestilte fra Amazon var denne boka; "Left Neglected" av Lisa Genova. Noen husker sikkert at jeg ble veldig begeistret for Genovas første bok, "Alltid Alice".

Jeg skal ikke røpe så alt for mye, men jeg kan vel si at denne boka var en skuffelse! Kanskje til og med årets nedtur! Men det straffer seg å ha så alt for høye forventninger, det har jeg erfart.

Bokomtale kommer snart, så da skal jeg forklare nærmere hva jeg mener.

Bok nummer to er "Strindbergs stjerne" av Jan Wallentin. Det blir jo ingen påske uten en god krim. I og med at jeg leste en fantastisk god krim rett før påske (Flukt, av Tana French), så var jeg litt redd for at dette også skulle bli en skuffelse i sammenligningen.

Nå er jeg ikke helt ferdig med boken, men foreløpig ser det veldig bra ut. Jeg får assosiasjoner til Tom Egeland, og boka har elementer fra både "Sirkelens ende" og "Fedrenes løgner" i historien. Det står i diverse omtaler at denne minner veldig om "Da vinci-koden", men jeg synes den plasserer seg sånn midt imellom den og bøkene til Egeland. Jepp, ikke så verst, denne, men ingen innertier heller.


Hva har du lest i påsken?

3 kommentarer:

 1. Så Lisa Genova kan skuffe! Hmmm, liker ikke.... Har også lest Strindbergs stjerne, likte ikke så veldig godt akkurat, skal lage et pittelite blogginnlegg om den (snart)!

  SvarSlett
 2. Nei!!! Så dumt at du ikke likte Left Neglected. Jeg har også hatt store forventninger til den etter Alltid Alice, så nå venter jeg spent på et innlegg om hvorfor du ble skuffet.

  SvarSlett
 3. Solgunn: Ja, huff det var en skuffelse :( Blir spennende å sammenligne "notater" angående Strindbergs stjerne. Jeg er omtrent halvveis i boka, og syns det fungerer bra så langt.

  Line: Ja, jeg fikk nesten sjokk etterhvert som jeg leste, og begynte å lure på om dette er samme forfatter som har skrevet den flotte "Alltid Alice".

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails