mandag 26. juli 2010

Noen kjappe spørsmål

Jeg har blitt tagget av bloggen Fløy en liten blåhval hvor jeg skal svare på noen spørsmål om mine lesevaner. Dette var fin-fine spørsmål så utfordringen tas imot!

Hvilke bøker leser du akkurat nå?
Jeg leser et par bøker samtidig nå. Har nettopp begynt på "Den uendelige historie" av Michael Ende (min favorittbok som barn). Håper den ikke skuffer i voksen alder. I tillegg leser jeg "Gutten i kofferten" av Kaaberbøl/Friis.

Hvor liker du best å lese?
Aller helst skulle jeg ønske jeg lå i solen ved en bassengkant og leste, eller kanskje jeg lå i gresset i skyggen av et tre. Vel, til vanlig liker jeg å lese mens jeg ligger på mage, enten i sofaen eller i senga.


Hvilken bok skulle du ønske ble filmatisert?
Jeg tror faktisk boka "Buena Sucia" hadde egnet seg godt på film. I tillegg har jeg lyst til at "Den du ringer kan ikke nås for øyeblikket" av Lena Niemi skal filmatiseres. Det tror jeg hadde blitt en flott film!

Hva er favorittboken din?
Å NEI! Det går jo ikke an å velge bare EI bok! Men en av mine favoritter er "Til musikken" av Ketil Bjørnstad. I tillegg må jeg jo nevne "Ringenes herre", "Parfymen" og "Enders game"

Er det noen bøker du ser frem til å lese de neste månedene?
Nå venter jeg spent på siste boka til Tom Egeland; "fedrenes løgner".

Hva synes du er den fineste forsiden på en bok?
Hmm, vet ikke om jeg har noen favoritter. Tror ikke jeg tenker så veldig mye på hvordan ei forside ser ut, for det er som regel baksiden som eventuelt fenger meg. 
  
Jeg velger forresten å ikke tagge andre, men håper de som har lyst til å svare på disse spørsmålene tipser meg slik at jeg kan lese hva dere har svart.

6 kommentarer:

 1. http://serieavhengig.blogspot.com/2010/07/sprsmal-og-svar.html

  SvarSlett
 2. Jeg sitter faktisk her med Enders Game fra biblioteket akkurat nå. Har ikke begynt ennå, men det er jo betryggende at den er en av dine favorittbøker.

  Jeg har svart også: http://christinebonnegolt.wordpress.com/2010/07/16/tagged/

  SvarSlett
 3. Elida: Flott at du tok utfordringen!

  Christine: Ja, Enders game er en av mine absolutte favorittbøker! Fabelaktig bok. Har lest de andre bøkene i Ender-serien, men den første er desidert den beste. Håper den faller i smak hos deg også :) Fortell meg gjerne hva du synes om boka når du har lest den.

  SvarSlett
 4. Heisann, godt å se deg tilbake

  , jeg svarte også, men er for trøtt til å finne linken akkurat nå.

  SvarSlett
 5. Gled deg til Fedrenes Løgner. Jeg har kun lest Lucifers Evangelium av Egeland tidligere, og det var ikke helt min type bok. Jeg var derfor usikker på hva jeg kunne forvente meg av hans første roman, men den falt virkelig i smak =)

  SvarSlett
 6. Venter også i spenning på "Fedrenes løgner"...

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails