torsdag 5. mai 2011

Boktema hos Anette; Min favorittbok på G


Det er tid for ukens boktema hos Anette, favorittbøker fra A til Å. Denne uken er det bokstaven G. 

Jeg har ikke lest så mange bøker som begynner på G, men jeg visste med det samme hvilken bok jeg skulle velge: "Gutten i graven ved siden av" Katarina Mazeti. (Pax forlag, 2001)Dette er en helt herlig historie om bibliotekaren Desirè og bonden Benny. De møtes tilfeldig på kirkegården der Desirè besøker sin avdøde mann og Benny steller morens grav. To mennesker så forskjellige som det går an å bli. Det oppstår varme følelser mellom dem, men er motsetningene for store? 

I boka får vi begges perspektiv, et kapittel hver. Det er søtt, humoristisk, følelsesladet, forvirrende og svært underholdende! Det er også laget film av boka, med den flotte Michael Nyquist i hovedrollen som Benny. Filmen er nesten like fin som boka. 

Hva er din favorittbok på G?
 

6 kommentarer:

 1. Jeg har sett filmen og den syntes jeg var fin, da er jeg vel egentlig garantert å like boken også da? :)

  SvarSlett
 2. Jeg har også lest denne og synes den er fin :-) Bra valg!

  SvarSlett
 3. Jeg har også sett filmen, og syns den var kjempefin. Godt valg på bokstaven G, og tusen takk for at du er med på Boktemaene mine :) Klem fra anette :)

  SvarSlett
 4. Noe av det som er så fint med dette boktemaet er at man får så mange gode lesertips, denne du nevner her har jeg for eksempel ikke fått med meg ennå :)

  SvarSlett
 5. Hei Beate :-) Dette er veldig på siden av innlegget, men jeg har "tagget" deg :-)Spørsmålene finner du på bloggen min.

  SvarSlett
 6. hei!
  kan noen vær så snill, fortelle meg om noen scener i filmen som er annerledes enn i boka..

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails