mandag 6. desember 2010

Et lite livstegn...

Jeg må bare ærlig innrømme at det har vært svært labert på bloggfronten den siste tiden. Bloggen er jo "babyen" min, og jeg er veldig lei meg for at jeg ikke har klart å følge den opp. Det har vært kjempetungt! Ønsket om å lese bøker, skrive blogginnlegg og lese andres blogger er fortsatt der, men jeg har hverken energi eller krefter til noen av delene. Tidligere har jeg skrevet innlegg i ekspressfart, mens nå har jeg slitt i timesvis med å skrive disse linjene.

Dette er jo en bokblogg, så egentlig trenger jeg ikke å legge ut om mine personlige ting, men jeg hadde lyst til å gi livstegn fra meg og si at jeg ikke har glemt hverken bloggen min eller dere som leser.

Så... hva skjer i livet mitt? Det har vært en svært stressende periode, og den siste tiden har jeg fundert en del på hvor veien skal gå videre for min del. Det er med andre ord ingenting alvorlig som har skjedd, og jeg regner med at tenkingen og grublingen snart blir omsatt i handling. Flere avgjørelser er allerede tatt, og jeg håper at energien min returnerer om ikke så alt for lenge. Da håper jeg på å komme sterkere tilbake som bokblogger!

18 kommentarer:

 1. Det blir bra å få deg tilbake, Beatelill. Vi trenger alle noen avbrekk fra "alt" innimellom, og det er nok viktig å kjenne litt etter. Det er bra at det ikke er noe alvorlig, at du er der ute, men fint at du tar hensyn til deg selv. Vi er jo her, og venter på deg!

  SvarSlett
 2. Janke: Tusen takk! Jeg ble helt rørt her, det var så fint det du skrev :) Det er godt å vite at dere er her og venter. Stor klem til deg!

  SvarSlett
 3. Så godt å "se deg" igjen :) Er enig med Janke; vi trenger et lite avbrekk iblant :)

  SvarSlett
 4. Ikke slit deg ut! Fint å høre fra deg.

  SvarSlett
 5. Hei! En liten hilsen fra en annen som har grublet og tenkt, grublet og tenkt, grublet og tenkt- jeg kan love deg at når avgjørelsene er tatt, og du kjenner at du har valgt rett: da kommer krefter, hummør og overskudd tilbake! Jeg har (bank i bordet) ikke hatt én slitsom/ tung dag etter at mine valg ble satt ut i livet- GLED DEG!

  SvarSlett
 6. Beatelill: jeg har sett gjennom flere sider av bloggen din, jeg syntes du har blogget bra i det siste jeg! Du har mange innlegg og de er som alltid gode, og jeg har fått flere tips av deg. Kanskje du er litt streng med deg selv? Klem tilbake!

  SvarSlett
 7. Livet er viktigst, kjære deg :) Vi er her når du føler at du får energien tilbake til å blogge igjen. Har selv enkelte ganger tatt lengre pauser fra blogging rett og slett fordi jeg har behov for den energien til andre ting.

  Man må dessuten ikke blogge mange ganger i uken, det er jo innholdet som teller ;)

  SvarSlett
 8. Hei på deg, ta deg en pause og kom til hektene igjen. Har gått på en smell selv nå før jul jeg, og prøver å leve så sakte jeg kan. Men det er jammen vanskelig!

  SvarSlett
 9. Av alle ting her i verden tenker jeg at en blogg er noe av det man skal ha aller, aller, aller minst dårlig samvittighet overfor... :) Stell pent med deg selv, slik at vi blir dobbelt så glade når du etterhvert legger ut blogginnlegg :)

  SvarSlett
 10. God Jul fra meg også.
  Nytt år, nye muligheter og imellomtiden får vi lese de 'gamle' bloggpostene dine :-)

  SvarSlett
 11. Ta den tiden du trenger, vi har tid til å vente. Og uansett var det fint å få et "livstegn" fra deg :-)

  SvarSlett
 12. Dere er et herlig gjeng må jeg si! Tusen takk for støtte og oppmuntrende ord! Jeg kjenner allerede at litt av piffen og energien kom tilbake :)

  Til Berit: Jeg tror du har veldig rett i det du sier, og jeg gleder meg til å gjennomføre de valgene jeg har tatt, og satser også på at gnisten og energie kommer tilbake :)

  Til Janke: Hehe, jeg tror du er inne på noe vesentlig... jeg har nok en tendens til å være for streng med meg selv... det forsøker jeg også å rette opp.

  SvarSlett
 13. Ta den tiden du trenger og kom tilbake når du er klar. Vi er nå her, vi, uansett hvor lang tid du trenger. ;) En pause er i blant akkurat det som skal til. Det er gjerne nok stress som det er nå i jula, så da er det ikke noe vits i å ha dårlig samvittighet for bloggen! :)

  SvarSlett
 14. Blogging bør være noe man gjør når man har tid og overskudd, tenker jeg i alle fall. Så i perioder er det rimelig stille hos meg.

  God førjulstid, Beate! :)

  SvarSlett
 15. Håper å se deg snart tilvake, Beate:-) synes du er en blogger som fremstår som en tydelig og nær person selv om du ikke blogger personlig, men om interessante bøker. Jeg liker det veldig godt:-)

  God førjulstid til deg!

  SvarSlett
 16. Blogging er definitivt et overskuddsfenomen. Ta den tiden du trenger! Jeg gleder med uansett til du er tilbake! ;-)

  SvarSlett
 17. Kort innom for å ønske deg noen hyggelige juledager! Kanskje vi "ses" over nyttår?

  SvarSlett
 18. En liten julehilsen med ønsker om en god jul. Ikke tenk på alt du synes du bør gjøre, gjør det du har lyst til!

  Sett deg i førersetet og bestem selv hvor du vil! Sitter du i passasjersetet må du bare følge med. Førersetet er plassen - da har du mange valg om hvor du vil ta veien; og veien blir til mens du går.

  Ha en fin jul, Beatelill!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails