tirsdag 28. juni 2011

Beate anbefaler bokblogger

Det er så mange flotte bokblogger og bokbloggere i Norge! Daglig koser jeg meg med å lese mange av dem, og på blogglisten min har jeg til nå samlet 113. Det er ikke bare for syns skyld, men jeg bruker blogglista mi daglig til å se hvem som har oppdatert bloggene sine, klikker inn på de og leser. Dessverre er jeg ikke alltid like flink til å kommentere, for mange ganger er innleggene veldig godt skrevet, men jeg har liksom ikke så mye å si.

Derfor har jeg bestemt meg for at hver uke skal jeg gjøre litt stas på en blogg eller to. Rett og slett anbefale dere en bokblogg jeg liker og fortelle litt om hvorfor jeg liker denne bloggen. Kanskje dere som leser dette også blir inspirert til å oppdage nye, flotte bokblogger, eller kanskje dere har andre blogger dere foretrekker?

Den aller første bloggen jeg ønsker å anbefale, er den nyoppstartede bloggen FORLAGSLIV. Her er vi med bak kulissene i forlaget Cappelen Damm. Det kommer flere interessante blogginnlegg daglig, og bloggforfatterene er mange, alt fra den koselige bokdama, andre ansatte, og en håndfull forfattere. I dag har de fått den svenske forfatteren Mustafa Can til å gjesteblogge med en fengende, satirisk novelle!

Har du ikke oppdaget bloggen forlagsliv, så anbefaler jeg deg en tur innom der!

9 kommentarer:

 1. Det finnes mange flotte og dyktige bokbloggere og du er en av dem!.

  SvarSlett
 2. Har både Forlagsliv og Bokdama på min bloggliste:) Flotte blogger:)

  SvarSlett
 3. Askeladden: Tusen takk!

  May Brit: Ja, nesten obligatorisk i enhver bokbloggers bloggliste :)

  SvarSlett
 4. Så god idé! Jeg hadde tenkt å utvide bokblogghorisonten min i sommer, så dette passer helt ypperlig. Gleder meg til å se hvem du anbefaler:-)

  SvarSlett
 5. Åh! Nå sitter jeg her med klump i halsen og tåre i øyekroken;-)! Tusen takk for anbefalingen av Forlagsliv og bloggen min (mine!), Beate! Dette satte jeg veldig pris på.

  SvarSlett
 6. Det er to kjempeflotte blogger du trekker fram, Beate, og det er din også :-)

  SvarSlett
 7. Må si meg enig med flere her, bloggen din er finfin! Og ikke ha dårlig samvittighet for at du er dårlig til å legge igjen kommentarer, synes jeg støtt og stadig hører fra deg (og det er ordentlig koselig!),

  SvarSlett
 8. Jeg skulle akkurat til å skrive det samme som Kasiopeiia. Du må jo være en av de flinkeste til å kommentere, Beate. Forlagsliv og Bokdama er for lengst oppdaget, og det er selvsagt også din flotte blogg! Jeg har faktisk oppdaget flesteparten av bokbloggene takket være din bloggrullade, så tusen takk:)

  SvarSlett
 9. Line: Håper du vil få tips til nye, fine bokblogger, men du skal ikke se bort ifra at du også kjenner igjen noen fra før ;)

  Bokdama: Ingen årsak! Det er vel fortjent anbefaling!

  Silje: tusen takk :)

  Kasiopeiia: takk :) Jeg forsøker å kommentere der jeg synes det er naturlig, eller hvis jeg har vært innom veldig mange ganger uten å gi livstegn fra meg, nettopp fordi jeg vet hvor koselig det er å få kommentarer på ting jeg har skrevet.

  Lena: Takk :) Ja jeg er veldig glad i bloggrullen min, fint å ha oversikt over nye innlegg :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails