torsdag 30. juni 2011

Blogganbefaling - en skjult skatt!

Det er torsdag i dag, men siden Anette har tatt ferie, så blir det ikke boktema denne uken.

I steden for tenkte jeg å fortsette mine bokblogg-anbefalinger. Det er veldig mange flotte bokbloggere der ute, så jeg har bestemt meg for å anbefale noen av de jeg liker veldig godt.

Denne gangen har jeg en virkelig skjult skatt å anbefale dere!

Bloggen APOSTROFEN har jevnt og trutt blogget om bøker i flere år. Det som er så spesielt med denne bloggen er at det er en gjeng med menn som har en lesesirkel. (For tiden er de 4 menn). Etter hver lesesirkel legger de ut et blogginnlegg om sine inntrykk av boka, og hvilke karakterer boka får. Dette er et ganske unikt bloggkonsept, synes jeg.... og veldig spennende lesning!

Bloggen tar for seg mange seriøse klassiske romaner, men også noe av nyere dato. De blogger ikke så ofte (kun etter hvert møte i lesesirkelen), ca en gang i måneden, men der ligger allerede mange flotte innlegg å lese så dere vil ha nok lesestoff hvis dere besøker bloggen.

Jeg oppdaget bloggen for litt over et år siden da jeg surfet på nett. Da hadde de nettopp anmeldt Skråninga av Carl Frode Tiller. Les gjerne denne bloggposten du også! (Du klikker da på navnet til boka, og kommer til innlegget)

Ja, hva syns dere om bloggen og konseptet?

8 kommentarer:

 1. Denne har jeg ikke lest før, og ved nærmere titt ser det ut til at jeg kjenner en av av de:D

  SvarSlett
 2. May Brit: Morsomt at det er kjente av deg :) De profilerer seg ikke noe særlig i bloggverdenen, så jeg tror ikke så veldig mange kjenner til denne bloggen. Det er jo synd, for det er et flott prosjekt.

  SvarSlett
 3. Det var en spennede blogg Beatelill. Så bra du har en anbefalings-spalte, det er så mange fine bokblogger der ute :-)

  SvarSlett
 4. Amen, sis! Dette er en utmerket blogg - og konsept :)

  SvarSlett
 5. Hei, gode bokbloggere – og takk for sist til Maj Brit!

  Takk for god respons. Å vite at noen faktisk følger med på bloggen, gir inspirasjon til å oppdatere mer og oftere.

  Nettsida har dessverre gått på tomgang det siste året, uten de store oppdaterigene. Kan derfor anbefale dere å bla bakover i arkivet.

  Øyvind for Apostrofen

  Men nå skal det bli andre boller framover med grundigere referater etter møtene.

  Følg med!

  SvarSlett
 6. Øyvind: Jeg gleder meg allerede til grundigere referat fra møtene deres, for nå har iallefall jeg sluppet opp for lesestoff på bloggen deres. Jeg tror nok jeg har lest samtlige anmeldelser. Og med dette innlegget mitt regner jeg også med at dere har fått noen flere lesere :)Det fortjener dere!

  SvarSlett
 7. Verden er liten, Øyvind:D
  Holder forresten på å starte en lesesirkel selv her oppe, så skal følge med på bokbloggen deres med ekstra interesse;)

  SvarSlett
 8. Hjertet mitt smeltet av kombinasjonen mannlig lesesirkel + rosa bloggutseende. Her må man følge med. Godt tips, Beate!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails