mandag 28. februar 2011

Nå leser jeg...

Det har ikke blitt så mye blogging på meg den siste uken. Tiden har humpet avgårde med influensa, deretter jobbstress og oppstart på slanking.

Men en god ting med å være syk er jo å få sykegave. Denne boka fikk jeg hos den snille mannen min. Jeg har hittil bare lest ca 100 sider, men jeg kan allerede si at jeg liker boka svært godt!

Gyldendal skriver dette om boka på hjemmesiden deres:

Marion og Shiva Stone er tvillingbrødre. Foreldrene – en vakker, indisk nonne og en ung, flink, men folkesky britisk lege – har et hemmelig forhold mens de arbeider på et misjonssykehus i Addis Abeba i årene etter krigen.
Fødselen til tvillingene blir dramatisk, de to guttene er delvis sammenvokste, og moren dør. Faren rømmer, men guttene vokser opp blant foreldrenes kolleger på sykehuset. Miljøet og fagkunnskapen får de inn under huden fra første dag. Samtidig beveger Etiopia seg på randen av katastrofen. Det er imidlertid ikke politikken, men kjærligheten til den samme jenta som kiler seg inn mellom tvillingene. Under dramatiske omstendigheter tvinges Marion til å flykte til USA, til en jobb på et slumhospital i Bronx. Da fortiden innhenter dem alle, må han støtte seg til to av dem han aldri har stolt på: faren, som forlot ham, og broren, som svek ham.


En intenst spennende og rørende – men også uventet morsom – roman.

7 kommentarer:

 1. Snille mannen din :-) alltid hyggelig å få en bok i gave - kanskje spesielt når en er syk og må ta det med ro?
  God bedring Beatelill og ikke stress med at det blir litt stille på bloggen - bloggingen skal jo være kos?

  klem

  SvarSlett
 2. Lenge siden jeg har vaert her! Fin ny layout Beate!
  Ha en herlig dag.. og ja boeker er den beste gave!! Foel deg bedre!

  SvarSlett
 3. Denne står på "skal lese" listen min. Så kjekt å lese at du liker den, da kryper den oppover mot toppen av listen :-)

  SvarSlett
 4. Denne (i engelsk utgave) står på venti bokhylla mi, så jeg er spent på å høre hva du synes om den :)

  SvarSlett
 5. Takk for god-bedring-ønskninger :) Føler meg bedre allerede.

  Ja boka er så langt veldig god! Gled dere, Astrid og Stine Marie!

  SvarSlett
 6. Håper du har blitt frisk igjen nå! Gleder meg til å lese hva du synes om denne. Kanskje jeg kan føre den opp på et av "tvillinger i litteratur"-innleggene mine.

  SvarSlett
 7. Jeg skal også lese denne :-)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails