mandag 17. mai 2010

7 (eller var det 8) kanskje ikke fullt så spennende fakta om meg

Jeg er egentlig ikke så veldig fan av priser som blogger deler ut til hverandre. Jo, det er selvfølgelig veldig smigrende og kjempekoselig at andre bloggere liker min blogg og har lyst til å gi meg en oppmerksomhet. Jeg synes også det er fint å gi andre bloggere jeg liker en tilbakemelding på at de er flotte bloggere. Men samtidig er det noe veldig "kjedebrev-aktig" med disse awardene (ja du fikk vel kjedebrev i posten eller på mail du også?). Kjedebrev liker jeg ikke, nettopp fordi det har ingen hensikt, vel annet enn å være til plage.

Denne gangen har Stine og Synne gitt meg en pris. Det takker jeg for, spesielt siden det er to flotte jenter som har blogger jeg liker veldig godt. I januar fikk jeg også den samme prisen, dengang fra Liv og Solgunn. Hva jeg svarte da kan du lese mer om HER.

Poenget med denne prisen er at man skal fortelle 7 mer eller mindre spennende fakta om seg selv, og deretter nominere 7 andre bloggere som får prisen. Ja, her kommer 7 ULIDELIG SPENNENDE FAKTA OM MEG (hehe, ja særlig!)
 1. Jeg har en stygg uvane med å trykke meg på nesen når jeg leser eller når jeg konsentrerer meg. Det er egentlig ikke så ille, for jeg har nå lagt av meg en enda verre uvane: Jeg brukte å tvinne og nappe ut håret mitt på hodet når jeg tenkte. Det resulterte jo i at jeg i eksamensperioder hadde bare halve panneluggen!
 2. Jeg er nok en person som virker veldig rolig og stødig utad (ja, har fått høre at jeg passer perfekt som psykiatrisk sykepleier, fordi jeg har en beroligende effekt på andre mennesker), men inni meg er jeg egentlig veldig rastløs. Drømmer om å hoppe i fallskjerm, reise jorden rundt osv.
 3. Denne rastløsheten preger meg nok også i leseveien. Jeg elske å sitte med ei ny bok i hendene, men egentlig ønsker jeg at jeg kunne vite alt som står i boka med det samme! Jeg har også en tendens til å hele tiden skifte fokus til å ønske å lese andre, nye, mer spennende bøker, og det gjerne før jeg har begynt på de flotte bøkene jeg har i bokhylla.
 4. Jeg er ikke redd for å hoppe ut i nye ting. Jeg prøver gjerne matretter uten oppskrift, kjører gjerne en lang tur uten mål, mening eller kart. Jeg kaster meg også ut i nye jobber og nye oppgaver uten å dvele ved om jeg mestrer det eller ikke. 
 5. Jeg leser ALDRI bruksanvisninger! Mannen min er litt fortvilet over dette.
 6. Jeg må ALLTID ha noe å lese når jeg er på do.
 7. Det bor nok en ekshibisjonist i meg. Jeg liker å være midtpunktet og vise meg frem. Det må man kanskje like når man jobber som lærer for kravstore studenter? 
Ja det var 7 fakta om meg. Nå over til nomineringen av andre bloggere. Jeg har ikke helt oversikten over hvem som har blitt nominert til dette, og hvem som ikke har blitt nominert. Istedenfor velger jeg ut 7 fine blogger som jeg liker å lese. Vel, jeg har en tendens til å overdrive (fakta nummer 8 om meg) så jeg valgte ut 8 flotte bokbloggere!
 • Ellikkens bokhylle: En ganske fersk bokblogg, men den virker svært lovende! Her er det mange fine bøker som blir presentert på en spennende måte!
 • Ord om annet: Vi leser egentlig ingen av de samme bøkene, men jeg liker å stikke innom denne bloggen nettopp fordi hun leser så variert. Her finner du bøker fra nær sagt alle verdens hjørner. Spennende!
 • Vibekebloggen: Jeg tror ikke det er så mange som har oppdaga denne bloggen ennå, men det er verdt en titt! Hun jobber på bibliotek til daglig.
 • Bokdama: En flott bokblogg der du kan finne en del "inside information". Denne dama jobber nemlig hos et forlag, og kan skrive om bøker som ennå ikke er sluppet på det norske markedet. 
 • Bokstavelig talt: Bare headeren i seg selv må jo gjøre enhver glad! Hun skriver også variert, både om bøker hun har lest og om sin egen skriveprosess.
 • Marianne leser: Denne dama liker jeg! Vi liker mange av de samme forfatterene og bøkene, i tillegg til at vi jobber innenfor samme fagområde (psykologi). Jeg tror faktisk jeg har lest alle innleggene hun har skrevet på bloggen sin, så bra er de!
 • Min bokhylle: Her er jeg titt og ofte innom. Hun skriver bra og har med spennende bøker. I tillegg er designet og oppsettet på bloggen en fryd for øyet. Strukturert og flott!
 • Solgunn sitt: Dette MÅ da være en av norges beste bokblogger! Og det sier jeg ikke fordi jeg har møtt henne i virkeligheten, og at hun er ei spennende dame. Nei, hun skriver blogginnlegg om bøker så du virkelig kjenner langt inni deg hva hun mente og følte da hun leste boka. Hun er drivende dyktig til å skrive bokanmeldelser!
I tillegg til disse 8 flotte bokbloggene, så kikker jeg innom mange, mange andre dyktige bloggere. Bare sjekk ut lista mi til høyre i bloggen min, så finner du mye spennende som er verdt et besøk!

12 kommentarer:

 1. Årh! Eg syns det er litt koseleg med sånne faktating om folk :D

  Men eg er heilt samd når det gjeld award som kjedebrev.. Det er jo litt stress, liksom.

  SvarSlett
 2. Kristine: Ja, jeg er gjerne med på ulike faktating :) Jeg liker slike typiske "Meme", kanskje det minner meg om da jeg var ung og fylte ut slike ting i skoledagbøker :)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for hyggelig omtale:-)! Hopper ikke på videre, men det er alltid uansett hyggelig med skryt.

  SvarSlett
 4. Bokdama: Helt i orden :) Det er ingen tvang å gjøre dette videre. Jeg benyttet mest muligheten til å skryte litt av gode bloggere :)

  SvarSlett
 5. Kjempe-kjempe-kjempekoselig :) Tusen takk! Ordentlig kjekt å bli lagt merke til i den store vide web-verden. Vet ikke helt hvordan jeg skal gjøre meme-tingen, men noe skal jeg vel få til :)

  SvarSlett
 6. Ellikken: Det var veldig hyggelig å oppdage bloggen din. Du skriver godt, og det er spennende å lese :) "Prisen" var vel fortjent!

  SvarSlett
 7. Hei :) Så morro å komme inn på bloggen min i dag og lese at jeg har vunnet en pris fordi at du liker den. Skryt er en perfekt åpning på dagen. Tusen takk!
  Jeg vet ikke om jeg vil dra denne "kjeden" videre, jeg får se.
  Uansett synes jeg at det er gøy med litt personlig informasjon om personene bak de ulike bloggene, en blir på en måte bedre kjent da. Det er du kjempe flink til Beatelill, jeg synes at du er en person jeg kjenner og liker ;)

  SvarSlett
 8. Cathrine (min bokhylle): Takk, det var veldig hyggelig sagt! Om du tar denne kjeden videre eller ikke er helt opp til deg, ingen tvang :) Man kan jo sikkert gi ros til andre bloggere, eller fortelle mer om seg selv uten slike priser.

  SvarSlett
 9. Tror jeg fant en vinkling jeg kan/vil bruke :)

  SvarSlett
 10. Tusen takk fra meg også! Stas når noen leser og liker :)

  SvarSlett
 11. Og tusen takk fra meg også, veldig hyggelig :-)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails