lørdag 8. oktober 2011

Et lite livstegn

Ja tiden flyr, og jeg oppdaget nettopp at det er over en måned siden jeg har blogget! Så her er et lite livstegn fra meg.

Jeg har som sagt vært opptatt av studier og andre private ting. Lesingen består stort sett av vitenskapsteori og vitenskapsfilosofi (for de mer spesielt interesserte så fordyper jeg meg i Foucault og makt). Men jeg har fått med meg et par andre bøker også. Nå holder jeg på med boken "Etterpå" av G.G. Musso, og ha ellers lest et par bøker til av Jo Nesbø. Deilig med noen avbrekk fra studiene, men jeg holder ikke det store lesetempoet, akkurat. Skal forsøke å blogge om de bøkene jeg har lest om ikke så lenge.

I mellomtiden kan dere lese et intervju av meg som er postet på bloggen til Mari, Flukten fra virkeligheten. 

Riktig god helg!

8 kommentarer:

 1. Foucault har jeg også vært innom etpar ganger, ikke så veldig på det vitenskapsfilosofiske planet. Jeg har ikke fulgt så godt med i timen i det siste, så nå ble jeg litt nysgjerrig på hva du studerer for tiden? :) Moro å lese intervjuet med deg hos Mari også, forresten :)

  SvarSlett
 2. Så hyggelig med et livstegn fra deg, Beate Lill :) Håper du trives med studiene dine.

  SvarSlett
 3. Kanikkefly: Jeg har startet på master i psykisk helse, retning innen psykososialt arbeid for barn og unge. Det er samlingsbasert og foregår i Tromsø, noen mil unna der jeg bor. Spennende studie!

  Mari: Ja, stortrives med studiene :) Deilig å bruke hjernen igjen.

  SvarSlett
 4. Lykke til med studiene, Beate, det høres kjempespennende ut! Håper likevel du får tid til å blogge litt snart, for jeg er spent på hvilke Nesbø-bøker du har lest siden sist.

  Og tusen takk for hyggelig avslutning på veldig fint intervju:-)

  SvarSlett
 5. Lykke til med studiene, Beate, det høres kjempespennende ut! Håper likevel du får tid til å blogge litt snart, for jeg er spent på hvilke Nesbø-bøker du har lest siden sist.

  Og tusen takk for hyggelig avslutning på veldig fint intervju:-)

  SvarSlett
 6. Heisan, ja nå begynte jeg virkelig å lure litt. Usedvanlig langt fravær, men ser nå hvorfor. Lykke til med studier! Det er så utrolig kjekt når man kan studere noe man virkelig brenner for å lære!

  Jeg har en pause i mine (bachelor admin&ledelse) på kveldstid. Jeg tror pausen blir LANG. Det er jo så mange andre bøker jeg heller vil lese... (og studiene er bare "for gøy" denne gang, så derfor henger de heller ikke akkurat over meg..)

  Høsten er herlig! Jeg er også spent på hvilke andre bøker du har lest etter å ha tråkket over "Nesbø-terskelen" :-)

  Ha en flotters søndag!

  SvarSlett
 7. Lykke til med studiene, Beate Lill!

  SvarSlett
 8. Hørtes ut som veldig spennende studier :) Også spent på flere av dine Nesbø-opplevelser, siden samboeren er relativt begeistret og har flere av bøkene i hylla.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails