lørdag 30. juli 2011

De vidunderlig avslappende Tv-seriene

Noe av det mest avslappende og koseligste jeg vet er å se på tv-serier. Da liker jeg spesielt godt å se en serie hvor jeg slipper å følge med hver uke for å få med meg fortsettelsen. Da er DVD utgaver med hele sesonger en suveren oppfinnelse.

Det er mange gode (og sikkert enda flere ikke fult så gode) Tv serier å velge i. Hele familien bruker å kose oss med en episode X-Files eller to, mannen og jeg har fulgt med i alle sesongene av Dexter og venter i spenning på neste sesong som starter til høsten. Ja, så har jeg introdusert tenåringsjenta i huset til Sex og singelliv som vi koser oss med. Er det guttekveld i huset for far og sønn så står Dr. Who i høy kurs.

Nå for tiden har mannen og jeg oppdaget et nytt univers...... i serien BATTLESTAR GALACTICA.


Dette er en science-fiction tv-serie som gikk fra 2004 til 2009. Det handler om en koloni med ca 50.000 mennesker, som forsøker å finne jorden og overleve angrep fra de menneskeskapte robotene, cyloner. Cylonene drepte nesten alle menneskene på de 12 koloniene, og de siste 50.000 mennesker forsøker fortvilet å overleve. Etterhvert viser det seg at cylonene (som først ser ut som tinnboks-roboter) kan maskere seg som mennesker og infiltrere flåten.

Dette er en knallgod serie. Jeg får litt "star-trek" -følelse, selv om det ikke er helt likt. Her er alt..... spenning, en annen verden, kjærlighet, dramatikk, oppdagelse av nye verdener, krig, svik, moral. Vi har allerede sett 2 sesonger, og har bestilt de to neste som kommer i posten hvert øyeblikk.

6 kommentarer:

 1. Eg og elsker TV-serier på dvd, og ser for tiden på "Numb3rs". Ein knallgod serie er "The West Wing", såg den tidlegare i år:-) "Battlestar Galactica" har eg aldri sett, men høyres spennande ut:-)

  SvarSlett
 2. Jeg har også kommet inn i en TV-seriemodus og har sett første sesong av sex og singelliv og har begynt på "glee". I tillegg venter "ally mcbeal" og "damenes detektivbyrå". I vinter ble jeg helt hekta på "twin peaks", så den kan jeg anbefale videre :)

  SvarSlett
 3. Jeg er stor fan av serier på DVD, og vi har mange bokser i hylla. I sommer har vi sett Fringe, Dexter og NCIS, og akkurat nå ser vi Walking Dead. Battlestar Galactica er en utroig flott serie, og jeg ble nesten litt trist når den var ferdig :-)

  SvarSlett
 4. Ja, jeg også! Du bør se Firefly, en klassiker med bare en (ikke helt fullført) sesong. Nå ser vi Big Bang Theory, og jeg synes det er helt fantastisk! Men da må man ha noen nerdegener i seg, eller i nærheten så man kjenner den verden. Mmmm...veldig bra. Battlestar G høres veldig bra ut, har den på vent.

  SvarSlett
 5. Mine favoritter er:
  Dexter
  Sex og Singelliv
  Supernatural
  Prison Break
  Frustrerte Fruer
  Heroes
  True Blood
  :)

  SvarSlett
 6. Elida: Jeg planlegger å få med meg "The west wing" :) Battlestar er herved anbefalt som en av de aller-aller beste sci-fi-seriene!

  Stine: Sex og singelliv har jeg sett så mange ganger at jeg har kommet ut av telling, men det gjør liksom ingenting.... den er like bra hver gang :) Twin peaks har jeg lyst til å se igjen, husker ikke så mye fra den da den gikk på tv på 80-tallet.

  Silje: Åja, Fringe og Dexter er bra! Vi har nå begynt på sesong 3 av bsg, og jeg gruer meg allerede til jeg har sett ferdig sesong 4.

  Knirk: Ja, Firefly har vi faktisk på dvd (fikk d i julegave) men den får vente til vi har sett ferdig Battlestar :) Vi har litt nerdefakter her i huset, og kobler ofte av med The Big Bang Theory, som jeg er helt enig i er en hysterisk morsom serie.

  May Brit: Mange gode favoritter der, ja! Jeg har ikke kommet helt inn i vampyr-verdenen, men hører mange skryter av True Blood :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails