fredag 8. juli 2011

Finnmarksanbefalinger

Da jeg startet opp med egen bokblogg for ca 2 år siden, så visste jeg ingenting om at det fantes et så flott gjeng som på et eller annet tidspunkt hadde fått samme idé som jeg. Plutselig hadde jeg kontakt med andre mennesker med samme glede for bøker! Det var ikke vanlig kost for meg som alltid har vært den litt sære i vennekretsen min, hun som leste bøker.

Ganske snart oppdaget jeg også at det var andre bokbloggere i mitt nærmiljø. Disse bokbloggene ønsker jeg å anbefale for dere i dag. Det er to bloggere fra Hammerfest og ei fra Alta. De fleste vil sikkert kjenne de igjen, men jeg synes allikevel de fortjener en ekstra oppmerksomhet.

Den første anbefalingen blir da Solgunn sitt.
Dette er ei dame fra Alta, med flammerødt hår like sprudlende som hennes fantastiske personlighet. Hun jobber på bibliotek og skriver i tillegg anmeldelser for lokalavisa Altaposten. Jeg har allerede spådd henne en lysende karriære som litteraturformidler, for denne dama kan sine saker! Hun er alltid bunn ærlig i sine bokanmeldelser, alltid en fryd å lese. Med den mengde bøker hun leser og anmelder i løpet av et år, så vil man finne mange gode boktips på bloggen hennes.

Den andre anbefalingen er Elins blogg Av en annen verden.
Elin har blogget i mange år, og med jobb som bibliotekar er hun også godt kvalifisert! Bloggnavnet reflekterer kanskje hennes sans for fatacy? I tillegg skriver hun om ungdomsbøker, noe som ikke så mange andre bokbloggere fokuserer på. Elin har vært så fornuftig at hun har flyttet fra bråkete Oslo til den flotte hjembyen min, Hammerfest. Jeg anbefaler deg en titt innom bloggen hennes!

Den tredje anbefalingen er Vibekes bokkasse.
Vibeke jobber på samme bibliotek som Elin, og er fra Hammerfest. Når man møter Vibeke så får man straks inntrykk av at hun er en rolig og behagelig person som utstråler godhet. Slik opplever jeg også bloggen hennes. Så bli ikke overrasket over at hun anbefaler deg ei bok om yoga, eller at hun legger ut små, vakre sitat ispedd bilder av frodig natur. Det er alltid koselig å stikke innom bloggen hennes!

Er jeg ikke heldig som har disse flotte medbloggerne i mitt nærmiljø?

Kjenner du noen av dine med-bokbloggere privat?

10 kommentarer:

 1. Tusen takk for vidunderlige anbefalinger :-)
  Og fortsatt god bok-sommer til deg og alle dine lesere!
  Klem

  SvarSlett
 2. Fie: God sommer til deg også!

  SvarSlett
 3. Tusen takk :-) Det var fine ord!

  SvarSlett
 4. Takk for hyggelig tilbakemelding, Beate!

  SvarSlett
 5. Fine anbefalinger, to er på blogglista mi og hun tredje er jeg rett som det er innom lell.

  Og enig med deg om Solgunn, hun har jeg møtt på Litteraturhuset i fjor, KUL dame!! :-)

  SvarSlett
 6. Så gøy med anbefalinger! Jeg kjenner ingen av medbloggerne mine, men kanskje en dag..? Føler jo liksom allikevel at jeg "kjenner" dem gjennom bloggene - på en måte...

  SvarSlett
 7. Tusen takk Beatelill :-)
  For gode ord og blogganbefaling :-)

  SvarSlett
 8. så bra blogg du har! :) jeg trenger litt tips til bøker, har du noen anbefalinger? takker for svaaar!

  SvarSlett
 9. Grattis som dagens bokblogganbefaling på VG søndag sine litteratursider! Stas!

  SvarSlett
 10. Anita: What? Det har jeg ikke fått med meg! Takk for tipset og gratulasjon, det må jeg jo sjekke ut :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails